fredag 5 februari 2010

Begravd mänsklighet

Det här är så outsägligt hemskt att det inte längre går att vara sarkastisk eller knappt ens arg: en far och farfar begraver en 16-åring levande för att hon har vänner av motsatt kön.

Även detta skulle kunna ha hindrats om opinionen blev tillräckligt stor. Turkiets polis och militär är inte att leka med när de vill något. EU har alla möjligheter att sätta press på ett land som till varje pris vill in i gemenskapen.

Men jag tror att viljan saknas. Det är för långt bort och det tjänar inga politiska syften i Sverige och större delen av Europa.

När Rädda Barnen svävar på målet beträffande kyskhetskultur är de med och skopar en tesked sand på 16-åringen. Schyman vräker ner en hel grävskopa när hon jämför misshandel av vuxna kvinnor i Sverige med hedersmord och säger att det är i princip samma sak. Poirer Martinsson och andra som tycker att allt sex utom det som sker i missionärsställning inom äktenskapet är omoral rullar ner var sitt sandkorn. Den tokiga professor Lundgren i Uppsala hjälper till att vrida bort blickarna från det verkliga mördandet med sina högljutt torgförda fantasier om sekter med rituellt sexvåld.

Hardcorefeminism, sexualskräck och religion är en dödlig och omänsklig kombination.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar