måndag 10 januari 2011

Det hade jag ingen aaaning om!

I dag sätter Helena Benaouda, ordförande i Sveriges muslimska råd, nytt svenskt rekord i hyckleri. Hon påstår att hon inte hade en aning om att svärsonen planerat terrordåd och att hon "inte umgås med extremister".

Men inte ens en person som konverterar och blir ortodox muslim är naturligtvis så korkad. Man åker inte på semester till Somalia. Man åker inte på semester till de talibanstyrda delarna av Pakistan, särskilt inte med strypsnaror och bombbälten undanstuckna i packningen.

Tredje gången blev omöjlig till och med för en lögnare av Benaoudas kaliber att förklara bort. Den här gången var det skjutvapen och ammunition med på semesterresan till Köpenhamn.

Benaouda kallar sig aningslös. Om svenska medier en enda gång till låtsas att detta as är representativ för muslimerna i Sverige och intervjuar henne i något annat ämne än hennes kriminella familj är dock Benaoudas aningslöshet ingenting mot deras.

Lisa Ahlkvist undrar i förnärmad ton i GP varför den stora gruppen muslimer ska påtvingas ett representantskap av galna terrorister, t ex klanten som tog livet av sig i Stockholm nyligen. Svaret är att det beror på svenska myndigheter, som för sin jävla "dialog" med avskummet i Sveriges muslimska råd (där f ö en miljöpartistisk riksdagsman är presstalesman) i stället för att föra den med halvt eller helt sekulariserade, normala människor.

Dessutom ska det över huvud taget inte föras någon dialog om saker som könsblandad undervisning, underårigas rättigheter, sekulär skola m m. Det är avklarat för 100 år sedan i Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar